Wie, wat, waar, waarom Yprosi


Yprosi is een organisatie die zicht richt op de menselijke snelheidsontwikkeling. Yprosi geeft antwoorden op de vragen rondom de hoofdvraag: Hoe maak ik mijn sporter sneller?

Het is onze missie om sporters sneller te maken. Dat kan door sporters te trainen (trainen bij Team RSH), maar vooral ook door de trainers bij te scholen (cursussen, bijscholingen), te voorzien van informatie (vakliteratuur) en door het organiseren van trainingsstages en trainingskampen.

 

Yprosi heeft niet alleen internationale successen behaald binnen atletiek, voetbal, basketbal, hockey en handbiking, maar de successen zijn ook dat de trainers, die via Yprosi hun kennis en vaardigheden hebben vergroot, in staat zijn om sporters van allerlei niveau en binnen allerlei verschillende sporten vooruitgang te laten boeken.

 

Yprosi is in staat om alles rondom het thema snelheidsontwikkeling in begrijpelijke taal, met direct uitvoerbare en toepasbare oefeningen aan te bieden, zodat iedereen hier direct profijt van heeft.

 

Tot slot heeft Yprosi een geheel eigen concept ontwikkeld binnen Bootcamp: Bootcamp Games. Door gebruik te maken van Gamification (bestaande spelvormen ombouwen tot uitdagende Bootcamp Games) worden er inmiddels meer dan 100 groepen in binnen- en buitenland succesvol en met veel plezier getraind.

 

Kijkt u eens gerust rond op onze site. Voor een directe weg naar uw keuze, klikt u op een van de volgende onderwerpen:

Vakliteratuur

Cursussen, bijscholingen

Trainen bij Team RSH

Trainingsstages en trainingskampen

Bootcamp Games

Over Yprosi

Contact