Atletiek in het VO

Ontstaansgeschiedenis

Op verzoek van verschillende instanties is het werkboek Atletiek in de onderbouw ontwikkeld. Dit werkboek is ontstaan doordat bij verschillende enquêtes naar voren kwam dat leerlingen van het voortgezet onderwijs in de onderbouw atletiek in de lessen L.O. als saai en niet uitdagend ervaren. Atletiek wordt vooral gezien als duurlopen. Soms zijn er leerlingen die geluk hebben en ook nog ander disciplines krijgen aangeboden. Vaak is het dan een paar keer heel technisch oefenen en dan in de 2e of 3e les afsluiten.

Wat is het eindproduct?

Atletiek in de onderbouw is een lessenreeks van 8 lessen in de 1e, 2e en 3e klas van het voorgezet onderwijs, waarbij op een aantrekkelijkere en uitdagendere manier de verschillende disciplines worden aangeboden, met op de achterkant een materiaaloverzicht en er zijn beoordelingskaarten bijgevoegd.  Er is ook een bijbehorende Cd-rom waarop filmpjes en foto's staan ter ondersteuning.

De prijzen zijn inclusief BTW (Cd-rom: 21%  boeken: 6%), maar exclusief administratie- en verzendkosten á € 7,20 per bestelling. Ook worden er inbindkosten (€ 3,50) per boek in rekening gebracht:
 
In kleur gedrukt: € 44,45
In zwart-wit gedrukt: € 26,72
Op Cd-rom: € 20,34
Als PDF verstuurd: € 8,75

Hoe kunt u dit bestellen? 
Dan kun je op 2 manieren deze reeks bestellen:


1) maak het juiste bedrag over op: NL16.SNSB.0941.8803.46 t.n.v. Yprosi te Grave o.v.v. “Atletiek VO” en uw adres. Wij sturen dan de bestelling direct naar u toe.
2) u klikt hier en vult het formulier in. Wij sturen u dan een factuur en de bestelling  toe.