Over Yprosi


Yprosi (Roy Sip) heeft in de VS en Australië Sportpsychologie gestudeerd waarna hij bij terugkomst in Nederland aan de christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding (CALO) te Zwolle zijn 1e graads docentschap Lichamelijke Opvoeding heeft behaald.

Tijdens zijn verblijf in de VS en Australië heeft Roy ook de hoogste trainerslicenties voor atletiek behaald en heeft Roy succesvol de internationaal hoog aangeschreven opleidingen Certified Strength & Conditioning Specialist (CSCS) en Certified Speed & Agility Specialist (CSAS) doorlopen.

In het dagelijks leven is Roy parttime Docent en is Roy Bondstrainer Sprint/Horden/Estafette U16 en U18 in Duitsland. Als nevenactiviteiten runt Roy diverse kleinere projecten, waaronder Bootcamp Games in Noordrijn-Westfalen (DUI) en heeft hij een eigen investeringsmaatschappij (Grinvestico).

Als trainer heeft Roy sinds 2005 meer dan 260 verschillende sporters getraind die medailles hebben gewonnen op diverse (inter)nationale (jeugd)titeltoernooien, zoals EK, EKJ, WK, EYOF en Carifta. De sporters kwamen uit voor Nederland, België, Duitsland, Finland en Suriname. De meesten kwamen uit binnen de atletiek, maar ook voetballers, hockeyers, basketballers en zwemmers hebben bij Roy getraind.

Roy is ook beschikbaar voor het verzorgen van clinics, bijscholingen, fysieke tests, coördinatie test, snelheidstest en meerdaagse opleidingen. Voor een compleet beeld van Roy, zijn visie en mogelijkheden, kijk eens rond op deze site.