De 7 geheimen van Snelheidsontwikkeling

Wat is het?

Enkele jaren geleden kwam de auteur samen met een aantal andere toptrainers uit andere takken van sport elkaar tegen tijdens een congres op Papendal. Al pratend kwam de auteur erachter dat in elke tak van sport er een 7-tal punten zijn waarop getraind moet worden om als trainer je sporter sneller te laten worden. Dit is verwerkt in een cursus ”en boekje De 7 geheimen van snelheidstrainingen”

De waarheid is dat echt snelheidstraining meer is dan alleen maar een sprinttraining eens in de zoveel tijd is . Ik zou willen dat het zo eenvoudig was. Ik geef je een paar trainingen, de sporters voeren het uit, worden sneller en klaar is kees. Helaas is dat niet zo.

Je sporter sneller maken is eigenlijk heel eenvoudig, maar alleen als je bepaaldev aardigheden op de juiste manier aanspreekt. Alle informatie die ik je ga geven in dit boekje, moet je tijdens je trainingen integreren om een duidelijke vooruitgang te kunnen waarnemen na enige periode.

Wat kost het?
 

Dit complete en succes gegarandeerde programma is verkrijgbaar in 4 versies. De prijzen zijn inclusief BTW (Cd-rom: 21% boeken: 6%), maar exclusief administratie- en verzendkosten á € 7,20 per bestelling. Ook worden er inbindkosten (€ 3,50) per boek in rekening gebracht:

In kleur gedrukt € 44,45
In zwart-wit gedrukt € 26,72
Op Cd-rom € 20,34
Als PDF verstuurd € 8,75

Hoe kunt u dit bestellen? 
Dan kun je op 2 manieren deze reeks bestellen:


1) maak het juiste bedrag over op: NL16.SNSB.0941.8803.46 t.n.v. Yprosi te Grave o.v.v. “7 geheimen” en uw adres. Wij sturen dan de bestelling direct naar u toe.
2) u klikt hier en vult het formulier in. Wij sturen u dan een factuur en de bestelling toe.