Plyometrie voor kinderen


Wil jij jouw jonge sporters naar een hoger niveau tillen en laten ervaren hoe nuttig, plezierig en veilig plyometrische oefeningen kunnen zijn? Dan is dit boek precies wat je nodig hebt! Het is gebaseerd op de wetenschappelijke principes van plyometrie, maar speciaal aangepast aan jongens en meisjes die nog volop in de groei zijn.

Twijfel jij nog of plyometrische training geschikt is voor jongeren? Maak je geen zorgen, dit programma is uitvoerig getest en gevalideerd door honderden jonge sporters binnen de trainingen van team RSH. Geen van hen heeft lichamelijke of psychische klachten overgehouden en allen hebben de trainingen als nuttig, plezierig en veilig ervaren.

Dit programma is niet zomaar tot stand gekomen, maar is ontwikkeld met de hulp van diverse (kinder)artsen, wetenschappers en (kinder)fysiotherapeuten uit heel Nederland en België. Zij hebben het programma kritisch bekeken, suggesties gedaan voor aanpassingen en het vervolgens ook uitgeprobeerd.

Plyometrie toepassen bij jongeren is geen eenvoudige taak, maar met de juiste kennis en aanpassingen kan het zeer effectief en veilig zijn. Dit boek biedt jou de sleutel tot een veilig en effectief jeugdprogramma. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu het boek en ontdek hoe jij jouw jonge sporters naar een hoger niveau kunt tillen!