Speedgames


Speedgames! Maak van training een feestje met spelletjes!

Met alle beschikbare oefeningen, activiteiten en werkboeken vandaag de dag kan het lastig zijn om te bepalen wat het beste werkt voor jou en jouw sporters. Maar wist je dat spelvormen een geweldige manier zijn om het meeste uit jouw training te halen?

Spelvormen zijn functioneel, intensief en actief. Je kunt ze gebruiken voor, tijdens en na de training, als warming-up, beloning of trainingsonderdeel. Spelvormen zijn niet alleen leuk en uitdagend, maar bevorderen ook het teamverband en geven jouw sporters een gevoel van eigenaarschap over de training.

Samenwerken met jouw sporters om nieuwe spelvormen en terminologie te ontwikkelen, zal het spelniveau naar een hoger niveau tillen. Zo creëer je unieke spelvormen die niemand anders begrijpt, en dat geeft een gevoel van superioriteit bij jouw sporters ten opzichte van de tegenstanders.

Dus waar wacht je nog op? Laat jouw sporters plezier hebben en verhoog het niveau van de training met spelvormen. De ideale win-win situatie voor iedereen! Bestel nu jouw exemplaar van Speedgames en ontdek hoe je spelletjes kunt gebruiken om jouw sporters te motiveren en te inspireren.