Bootcamp Games

Wil jij als trainer ook net dat beetje extra geven aan jouw sporters? Dan zijn de volgende boeken iets voor jou! Als ervaren trainer weet ik dat afwisseling en vernieuwing cruciaal zijn voor het behouden van motivatie en resultaat bij jouw sporters. In mijn boek deel ik mijn succesformule en geef ik jou de tools om jouw eigen Bootcamp trainingen naar een hoger niveau te tillen. Leer hoe je uitdagende oefeningen in tweetallen of kleine en grote groepen kunt inzetten en hoe je jezelf onderscheidt van andere Bootcamp trainers. Met deze boeken maak jij het verschil en zorg je ervoor dat jouw sporters keer op keer terugkomen voor meer. Bestel nu en boost jouw Bootcamp trainingen naar een hoger niveau!


Bordspelen

Word jij ook zo blij van gezelschapsspelen zoals Monopoly? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij hebben namelijk een boekje samengesteld met de allerleukste Bootcamp activiteiten die zijn gebaseerd op jouw favoriete gezelschapsspelen. Of je nu met je vrienden, familie of Bootcamp groep speelt, dit boekje biedt voor ieder wat wils. Wij leggen alle spelregels stap voor stap uit en hebben een materialenlijst en benodigde formulieren bijgevoegd. Met dit boekje ben jij verzekerd van urenlang sportief speelplezier. Bestel nu en ervaar hoe gezelschapsspelen en Bootcamp samenkomen!

Succes gegarandeerd!

Prijs: € 7,50

Duo Games

Wil jij als trainer jouw sporters uitdagen en motiveren om samen te werken en hun doelen te behalen? Dan is dit boekje perfect voor jou! Met meer dan 30 korte en uitdagende Bootcamp opdrachten, speciaal gericht op tweetallen, wordt samen trainen niet alleen gezellig maar ook effectief. Of je nu op zoek bent naar nieuwe inspiratie of je sporters wilt uitdagen met unieke opdrachten, dit boekje biedt de perfecte oplossing. Gegarandeerd dat je sporters vaker willen komen trainen en zichzelf willen blijven uitdagen! Bestel nu en ontdek hoe je samenwerking en motivatie kunt stimuleren met de korte en uitdagende opdrachten in "Bootcamp duo games".

Prijs: € 5,00

Group Games

Breng jouw Bootcamp-trainingen naar een hoger niveau met Bootcamp Group Games. Onze spelvormen zorgen voor onvergetelijke en uitdagende ervaringen voor jou en jouw sporters. Dit boek bevat meer dan 30 korte Bootcamp-opdrachten, gericht op kleinere groepen, waardoor jouw sporters hun doelen kunnen bereiken door samen te werken. Beleving, motivatie en uitdaging staan ​​centraal in deze activiteiten. Als trainer is dit precies wat je wilt bereiken met jouw sporters. Bestel nu Bootcamp Group Games en maak van jouw Bootcamp-trainingen een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw sporters!

Prijs: € 5,00

Klik hier voor sfeerimpressies van Bootcamp Games in binnen- en buitenland.