Agility training


Wil jij als sporter sneller worden en je motoriek, snelheid, kracht, vermogen en lenigheid verbeteren? Dan is Agilitytraining hét boek voor jou! Dit programma is gebaseerd op de wetenschappelijke principes van agility en is getest en bijgeschaafd door team RSH.

In dit boek vind je niet alleen een trainingsprogramma, maar ook de 7 geheimen van snelheidstrainingen. Deze geheimen zijn door toptrainers uit verschillende takken van sport samengebracht en verwerkt in een cursus. Agilitytraining is één van de instructieboekjes waarin deze geheimen zijn uitgewerkt.

Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, dit programma is eenvoudig te gebruiken en geschikt voor alle niveaus en achtergronden. Het bevat dynamische oefeningen die al jarenlang worden gebruikt door topsporters en die bijdragen aan een verbeterde motoriek, snelheid, kracht, vermogen en lenigheid.

In het verleden werd gedacht dat agility- en krachttraining gevaarlijk en schadelijk kon zijn voor de ontwikkeling van jongeren. Maar wetenschappelijk onderzoek en jarenlange trainerservaring hebben aangetoond dat dit niet het geval is. Met Agilitytraining geef jij jouw sportprestaties een boost en bereik je nieuwe hoogtes! Bestel nu jouw exemplaar en ontdek de geheimen van snelheidstrainingen.