Saved by the (Kettle)bell

Kettlebell trainingen worden al jaren gebruikt in Rusland en het Verre Oosten als krachttrainingsvorm. Het is niet alleen leuk om te doen, maar ook zeer effectief en veilig. Het gevolg is dat de vooruitgang in de trainingen hoog is en blijft. Niet alleen op het gebied van krachttoename, maar ook de algehele coördinatie en lichaamscontrole zullen verbeteren.

In deze bijscholing van 3 uur leert u de achtergrondtheorie kennen van krachttraining, waar u op moet letten bij het samenstellen en ontwerpen van uw oefenstof. Uitgangspunt is het gebruik van de Kettlebell. Vervolgens gaan we in de praktijksessie vooral veel aan de slag met diverse oefeningen en waar u op moet letten.

Als BONUS krijgt iedere deelnemer het boekje: Mike Mahler's Aggressive Strength Kettlebell Manual er gratis erbij.

Kosten:

Er zijn 2 mogelijkheden om deze bijscholing te volgen.
1) U komt naar een van de bijscholingsdagen in Grave. De kosten zijn slechts € 42,50 per deelnemer (incl. 6% BTW)  Klik hier voor de juiste data.

2) Een vereniging kan de bijscholing op de eigen locatie houden. De kosten zijn dan per vereniging: € 150,= excl. 6% BTW en reiskosten. Maximaal 20 deelnemers, ongeacht of zij van dezelfde vereniging of sport zijn. Deelnemers krijgen een getuigschrift. Klik hier voor het contactformulier.