Sprint voor jeugdigen: I feel the need for Speed


Bij deze bijscholing gaan we het, in theorie en in praktijk, hebben over wat een juiste sprinttechniek is, welke 4 fasen een sprint heeft en hoe je dit alles op een speels-attractieve en uitdagende manier de atleten bijbrengt. Theorie over sprinttechniek, starttechniek, de 4 fasen van een sprint en trainingsleer. Een groot scala van oefenstof, voor een betere sprint, wordt aangeboden, welke direct toepasbaar zijn binnen de eigen trainingen.

Voor welke trainers: Alle trainers die training geven aan de pupillen en C/D-junioren

Hoeveel deelnemers: Max 25 deelnemers 

Datum: n.n.b. 

Plaats: n.n.b. 

Kosten: € 40,= (inclusief reader met direct bruikbare oefenstof en theorie)

Of € 350,= als ik naar een vereniging toe kom voor max 25 deelnemers (inclusief reader per deelnemer met direct bruikbare oefenstof en theorie) Stuurt u hierover mij een apart bericht. Daarvoor kunt u hier klikken.

Aanmeldprocedure: Vanwege de privacywetgeving en de wetgeving rondom online aanmelden voor cursussen, wordt u eerst naar een betaalsite gestuurd. Daarna komt u automatisch op het inschrijfformulier terecht. Pas als dit formulier correct is ingevuld, is de inschrijving compleet. U kunt ten allen tijde via het contactformulier uw inschrijving annuleren. U krijgt dan het inschrijfgeld teruggestort. 
Na afloop van de cursus worden alle prive gegevens verwijderd en deze gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden.