Hordenlopen voor pupillen en C/D-junioren


Kinderen vinden het heerlijk om te rennen, te springen, wedstrijdjes te houden en zichzelf te verbeteren. Kinderen zijn nieuwsgierig en proberen graag nieuwe dingen uit.

Vanuit deze uitgangspunten ga ik samen met u een goed en gevarieerd trainingsprogramm opzetten. Het aanleren van de juiste sprinthordentechniek d.m.v. gevarieerde oefenstof (zowel technisch als speels-attractief) staat hierbij centraal.

Wat komt er nog meer aan bod? Theorie over hordentechniek (zowel in horizontale als verticale richting), starttechniek en trainingsleer. Een didactische leerlijn van de mini-c’s tot en met C-junioren. Een groot scala van oefenstof, voor een betere hordensprint, wordt aangeboden, welke direct toepasbaar zijn binnen de eigen trainingen

Voor welke trainers: Alle trainers van pupillen en C/D-junioren.

Hoeveel deelnemers: Max 25 deelnemers 

Datum: n.n.b. 

Plaats: n.n.b. 

Kosten: € 40,= (inclusief reader met direct bruikbare oefenstof en theorie)

Of € 350,= als ik naar een vereniging toe kom voor max 25 deelnemers (inclusief reader per deelnemer met direct bruikbare oefenstof en theorie) Stuurt u hierover mij een apart bericht. Daarvoor kunt u hier klikken.

Aanmeldprocedure: Vanwege de privacywetgeving en de wetgeving rondom online aanmelden voor cursussen, wordt u eerst naar een betaalsite gestuurd. Daarna komt u automatisch op het inschrijfformulier terecht. Pas als dit formulier correct is ingevuld, is de inschrijving compleet. U kunt ten allen tijde via het contactformulier uw inschrijving annuleren. U krijgt dan het inschrijfgeld teruggestort. 
Na afloop van de cursus worden alle prive gegevens verwijderd en deze gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden.