Sprint voor jeugdigen: I feel the need for Speed


Kinderen vinden het heerlijk om te sprinten, wedstrijden te houden, tikkertje te spelen, sneller te worden, samen te spelen, etc. Kinderen willen niet alleen techniek oefenen. Kinderen kunnen woorden niet omzetten in een nieuwe beweging.

Maar kinderen zijn nieuwsgierig en willen leren, laten we dit in ons voordeel gebruiken om de kinderen sneller te maken.

Maar hoe?

Bij deze bijscholing leer ik jou in theorie en heel veel in de praktijk uit wat en hoe we activiteiten en oefeningen kunnen aanbieden, zodat de atleten sneller leren, succesvoller zijn op de lange termijn, meer plezier hebben en dat we de kinderen erkennen in hun kind zijn.

Maar je leert ook wat een correcte sprinttechniek is, hoe je deze traint, welke 4 onderdelen van de sprint er zijn en welke (speels aantrekkelijke) oefeningen je ervoor kunt gebruiken.

Voor welke trainers: Alle trainers die training geven aan de pupillen en C/D-junioren

Hoeveel deelnemers: minimaal 5, maximaal 24 deelnemers (actieve deelname is gewenst, maar niet noodzakelijk) 

Datum: 17 september 2022

Plaats: regio Nijmegen (vanwege de coronamaatregelen kunnen wij pas later zeggen waar precies de bijscholing is)

Kosten: € 50,= (inclusief reader met direct bruikbare oefenstof en theorie)

Of € 400,= als ik naar een vereniging toe kom voor max 25 deelnemers (inclusief reader per deelnemer met direct bruikbare oefenstof en theorie) Stuurt u hierover mij een apart bericht. Daarvoor kunt u hier klikken.

Aanmeldprocedure: U kunt ten allen tijde via het contactformulier uw inschrijving annuleren. U krijgt dan het inschrijfgeld teruggestort. 
Na afloop van de cursus worden alle prive gegevens verwijderd en deze gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden.