Hordenlopen is een kunst (U16 en ouder)


Hordenlopen is een zeer complexe, dynamische beweging, Timing, moed, kracht, snelheid, coördinatie en doorzettingsvermogen spelen een belangrijke rol.

Daarnaast komt er ook nog bij dat we als trainers rekening moeten houden met de jaarplanning, de verschillen tussen de atleten en de (on)mogelijkheden van de trainingslocaties.

Dit allemaal goed coördineren, is een hele kunst.

Tijdens deze bijscholing ga ik met u dieper op de trainingsleer van het hordenlopen in. Welke technieken zijn er? Hoe leer je bepaalde nieuwe vaardigheden aan? Waar moet je op letten? Hoe deel je een seizoen goed in ten aanzien van het leren van bewegingen, etc.

Aan het einde van de bijscholing gaat u met een heel scala aan nieuwe oefeningen naar huis, die u direct kunt toepassen in de trainingen.

Voor welke trainers: Alle trainers B-junioren en oudere categorieën.

Hoeveel deelnemers: minimaal 5, maximaal 24 deelnemers (actieve deelname is gewenst, maar niet noodzakelijk)

Datum: 1 oktober 2022

Plaats: regio Nijmegen (vanwege de coronamaatregelen kunnen wij pas later zeggen waar precies de bijscholing is)

Kosten: € 50,= (inclusief reader met direct bruikbare oefenstof en theorie)

Of € 400,= als ik naar een vereniging toe kom voor max 25 deelnemers (inclusief reader per deelnemer met direct bruikbare oefenstof en theorie) Stuurt u hierover mij een apart bericht. Daarvoor kunt u hier klikken.

Aanmeldprocedure: U kunt ten allen tijde via het contactformulier uw inschrijving annuleren. U krijgt dan het inschrijfgeld teruggestort. 
Na afloop van de cursus worden alle prive gegevens verwijderd en deze gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden.