De 7 Geheimen van Snelheidsontwikkeling


Als trainer ben je altijd op zoek naar nieuwe informatie waardoor jouw sporter of team een voorsprong krijgen op de tegenstanders, maar wel altijd binnen de spelregels van jouw sport. Alle trainers zoeken het krijgen van de voorsprong in videoanalyses, andere kleding, andere tactieken, etc. Dit zijn allemaal goede opties, maar meest eenvoudige manier om een voorsprong te krijgen op de concurrentie is door de snelheid van de sporter te vergroten.

In bijna alle sporten is snelheid essentieel. Denk aan sprintsnelheid, handelingssnelheid, snelheid van de bal, omschakelsnelheid, etc. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kun je snelheid weldegelijk verbeteren of zelfs aanleren.

De waarheid is dat echt snelheidstraining meer is dan alleen maar een sprinttraining eens in de zoveel tijd is.

Je sporter sneller maken is een vak op zich, maar iedere trainer kan dit leren. Je leert binnen deze cursus welke bepaalde vaardigheden je op de juiste manier moet aanspreken. Als succesvol sprinttrainer, binnen atletiek en andere sporten, weet ik dat er 7 trainingsgebieden zijn waar je als trainer aandacht aan moet besteden om je sporter sneller te maken. Deze 7 gebieden zijn:

  • Warming-up
  • Krachttraining
  • Plyometrie
  • Agility
  • Lenigheid
  • Conditionering
  • Snelheidstraining

Deze 7 trainingsgebieden gaan we uitgebreid behandelen tijdens de bijeenkomst, zowel in theorie als maar vooral ook in de praktijk.

Aan het einde van de bijeenkomst ga je met nieuwe kennis, vaardigheden en heel veel direct toepasbare oefenstof naar huis.

Voor welke trainers: Alle trainers die hun sporters sneller willen maken, krijgen en behouden.

Deelnemers: minimaal 5, maximaal 24 deelnemers (actieve deelname is gewenst, maar niet noodzakelijk)

Datum: 26 maart 2022

Plaats: regio Nijmegen (vanwege de coronamaatregelen kunnen wij pas later zeggen waar precies de bijscholing is)

Kosten: € 50,= (inclusief reader met direct bruikbare oefenstof en theorie)

Of € 400,= als ik naar een vereniging toe kom voor max 25 deelnemers (inclusief reader per deelnemer met direct bruikbare oefenstof en theorie) Stuurt u hierover mij een apart bericht. Daarvoor kunt u hier klikken.

Aanmeldprocedure: U kunt ten allen tijde via het contactformulier uw inschrijving annuleren. U krijgt dan het inschrijfgeld teruggestort. 
Na afloop van de cursus worden alle prive gegevens verwijderd en deze gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden.