Bootcamp GAMES - The Ultimate Edition -

EINDELIJK OOK IN HET NEDERLANDS VERKRIJGBAAR!

 

In dit boek vind je 58 vernieuwende activiteiten verdeeld over:

Bord Games

Dit zijn bestaande bordspelen (bijvoorbeeld Monopolie, Mastermind, Poker, Schaken) die zijn omgebouwd tot uitdagende, motiverende en efficiënte Bootcamp activiteiten.

Duo Games

Dit zijn activiteiten voor tweetallen waarbij je elkaar gebruikt en stimuleert om effectiever en uitdagender te trainen, maar de motivatie komt vanuit de activiteit zelf.

Small Games

Dit zijn kleine spelvormen en activiteiten die succesvol zijn gebleken in andere landen. Deze zijn herschreven voor de Nederlandse Bootcampwereld.

Per activiteit

Bij iedere activiteit staat beschreven de tijdsduur, benodigde materialen, speluitleg en, indien nodig, kopieerbare bijlagen. Bootcamp Games worden inmiddels internationaal veelvuldig en succesvol gebruikt om Bootcamp trainingen een nieuwe boost te geven slechts een paar punten per opsomming.

Waarom activiteiten en spelvormen? 

De kracht van bordspelen is dat er voor iedere deelnemer uitdaging en variatie in zit. Als docent bij Start2Move, docent Lichamelijk opvoeding, docent Speldidaktiek en bondstrainer sprint/horden ben ik een expert als het gaat om uitdagende sporttrainingen en sportactiviteiten te ontwerpen. Met mijn achtergrond is het gelukt om bestaande bordspelen om te kunnen bouwen tot trainingsvormen waarbij iedereen op zijn eigen manier aan zijn eigen ontwikkeling kan werken, maar waarbij de kracht van de bordspelen is behouden.

Iedereen beleeft plezier aan deze spelen en succes is gegarandeerd.

Bestellen?

Voor slechts € 12,50 kunt u dit boek als PDF al in uw bezit hebben. Klik hier of op de foto om te bestellen. Na betaling krijgt u de download in uw bezit.