Iedere trainer heeft talenten in zijn groep en iedere trainer maakt ook fouten met deze talenten. Waarom? Omdat de meeste trainers te onervaren zijn met hoe ze atleten naar de top moeten begeleiden en moeten houden. Ook zijn de meeste trainers goedwillende en toegewijde trainers, die helaas niet in de (financiële) mogelijkheid zijn om vele uren extra in studie, bijscholing, begeleiding en trainingsvoorbereiding te steken.

Wat zou het dan handig zijn als er een heldere, gestructureerde methode op de markt zou zijn die jouw belasting zou verlichten. Met minder tijd en kosten meer en betere resultaten halen.

 

Klinkt te mooi om waar te wezen?

 

Toch is het echt zo. Ik heb namelijk mijn methode, visie en werkwijze op papier gezet in begrijpelijke taal. In slechts 44 pagina's wordt dit uiteen gezet. Met deze werkwijze en methode heb ik sinds 2005 meer dan 160 verschillende atleten een of meerdere medailles laten winnen bij (inter)nationale (jeugd) titeltoernooien, waaronder EK's en WK's. Ook heb ik atleten op de Olympische Spelen gehad in 2008 en 2012 namens Duitsland en Finland.
 
Internationaal werkt deze methode ook, want mijn atletengroep bestaan jonge sporters uit Nederland, Duitsland, België, Suriname en Finland.

Hoe heet deze methode? Maak van je talent een topsprinter

Dit complete en succes gegarandeerde programma is verkrijgbaar in 4 versies. De prijzen zijn inclusief BTW (Cd-rom: 21% boeken: 6%), maar exclusief administratie- en verzendkosten á € 7,20 per bestelling. Ook worden er inbindkosten (€ 3,50) per boek in rekening gebracht.:

In kleur gedrukt: € 44,45
In zwart-wit gedrukt: € 26,72
Op Cd-rom: € 20,34
Als PDF verstuurd: € 8,75

Hoe kunt u dit bestellen? 
Dan kun je op 2 manieren deze reeks bestellen:


1) maak het juiste bedrag over op: NL16.SNSB.0941.8803.46 t.n.v. Yprosi te Grave o.v.v. “Topsprinter” en uw adres. Wij sturen dan de bestelling direct naar u toe.
2) u klikt hier en vult het formulier in. Wij sturen u dan een factuur en de bestelling toe.