Dynamische Warming-up

De revolutionaire warming-up methode die zorgt voor meer vermogen, kracht en snelheid bij de sporter tijdens trainingen en wedstrijden. Vele top- en bondscoaches in meer dan 20 sporten over de gehele wereld gebruiken deze methode met succes. Waarom zou jij dit niet kunnen? met dit boekje heb je alle informatie voor handen. Neem nu die voorsprong op de concurrentie.

Naast een complete warming-up schema voor meer dan 20 sporten, waaronder atletiek (per onderdeel), voetbal, turnen, volleybal, etc., worden er meer dan 50 oefeningen in beeld gebracht en duidelijk kort en krachtig beschreven. Daarnaast is er een stuk achtergrond informatie bijgevoegd.

Wat kost het?
Dit complete en succes gegarandeerde programma is verkrijgbaar in 4 versies. De prijzen zijn inclusief BTW (Cd-rom: 21% boeken: 6%), maar exclusief administratie- en verzendkosten á € 7,20 per bestelling. 
In kleur gedrukt: € 53,00
In zwart-wit gedrukt: € 26,72
Op Cd-rom: € 20,34
Als PDF verstuurd: € 8,75

 

Hoe kunt u dit bestellen? 
Dan kun je op 2 manieren deze reeks bestellen:


1) maak het juiste bedrag over op: NL16.SNSB.0941.8803.46 t.n.v. Yprosi te Grave o.v.v. “dynamische w-up” en uw adres. Wij sturen dan de bestelling direct naar u toe.
2) u klikt hier en vult het formulier in. Wij sturen u dan een factuur en de bestelling toe.