Agilitytraining

Agility en balans zijn kernfactoren in de ontwikkeling van iedere sporter. De constante aanwezigheid van het moeten veranderen van richtingen geldt in bijna iedere sport. Dit zorgt ervoor dat de sporter een goede houding moet hebben om zonder al te veel risico op blessures de richtingsveranderingen aan te kunnen. Dit kan heel moeilijk zijn, als je bijvoorbeeld op topsnelheid ineens linksaf moet slaan. De vaardigheden die hierbij komen kijken, heten agility.

Hoewel agility training belangrijk is voor een sporter, staat dit niet op zichzelf. Omdat het gaat om richtingsveranderingen op hoge snelheid, zal de sporter te allen tijde in staat moeten zijn om zijn balans te kunnen bewaren. Balanstrainingen zorgen ervoor dat het lichaam niet omvalt als het lichaamszwaartepunt buiten het steunvlak komt.

In dit boek ga ik eerst in op de vraag in hoeverre agility en balans kan worden verbeterd door de juiste oefeningen in de juiste volgorde te gebruiken. Daarna zal ik meer dan 70 vernieuwende oefeningen uitleggen. 

Wat kost het?
 

Dit complete en succes gegarandeerde programma is verkrijgbaar in 4 versies. De prijzen zijn inclusief BTW (Cd-rom: 21% boeken: 6%), maar exclusief administratie- en verzendkosten á € 7,20 per bestelling. Ook worden er inbindkosten (€ 3,50) per boek in rekening gebracht.:

In kleur gedrukt: € 44,45
In zwart-wit gedrukt: € 26,72
Op Cd-rom: € 20,34
Als PDF verstuurd: € 8,75

Hoe kunt u dit bestellen? 
Dan kun je op 2 manieren deze reeks bestellen:


1) maak het juiste bedrag over op: NL16.SNSB.0941.8803.46 t.n.v. Yprosi te Grave o.v.v. “agility” en uw adres. Wij sturen dan de bestelling direct naar u toe.
2) u klikt hier en vult het formulier in. Wij sturen u dan een factuur en de bestelling toe.