SPECIALE ACTIE!

OP CD-ROM: ALLE 10 BOEKEN VAN DE SUCCESMETHODE 

DE 7 GEHEIMEN VAN SNELHEIDSTRAINING 

voor slechts € 37,50 inclusief BTW en verzending.

(Normale prijs: € 375,00)
Sluiting van deze actie is op 31--2016

 

Waarom houden wij deze actie? 

Sinds 2005 hebben wij meer dan 250 verschillende medaillewinnaars uit binnen- en buitenland bij diverse titeltoernooien (waaronder EK, WK en deelnemers bij OS Peking en Londen) afgeleverd. Zij zijn allemaal getraind volgens de methode van De 7 Geheimen Van Snelheidsontwikkeling. 


Vele collega-trainers hebben ons gevraagd voor informatie over deze methode en dit hebben wij altijd gegeven in clinics, boekvorm, etc. Wij zijn namelijk van mening dat als andere trainers en atleten beter worden, wij nog beter ons best moeten doen om beter te blijven. Wij zullen moeten blijven innoveren anders haalt de competitie ons in. Ten slotte geldt:

"Als je altijd hetzelfde doet, zul je altijd hetzelfde resultaat boeken."

Om ons en jullie scherp te houden, gooien we nu de boel helemaal open. Doordat jullie in 1 keer aan al onze kennis kunnen komen, moeten wij onze werkwijze opnieuw uitvinden. We hoeven dit niet te doen, maar dan blijven wij maar kleine stapjes vooruit maken. Soms moet je iets doen om een grote doorbraak in de ontwikkeling van de atleten te forceren. Daarom bieden wij jullie onze kennis in 1x aan.


Wil je ook profiteren van deze actie? 
Dan kun je op 2 manieren deze reeks bestellen:


1) maak het bedrag van € 27,50 over op: NL16.SNSB.0941.8803.46 t.n.v. Yprosi te Grave o.v.v. “boekenactie” en uw adres. Wij sturen dan de CD-ROM direct naar u toe.
2) u klikt hier en vult het formulier in. Wij sturen u dan een factuur en de CD-ROM toe.