Effectief trainen met de Swissball

Waarom altijd maar met die gewichten aan de slag om sterker te worden. Er is zoveel meer mogelijk. Juist variatie in de trainingen zorgt ervoor dat er meer winst uit de trainingen te halen valt.

Een van de leukste en meest effectieve trainingsvormen voor kracht- en balanstrainingen is het werken met de swissball. Enkel je lichaam, de bal en enkele eenvoudige oefeningen en je hebt een killer work-out!

In deze bijscholing van 3 uur leert u hoe de juiste technieken zijn, waar u op moet letten bij het samenstellen en ontwerpen van uw oefenstof. Vervolgens gaan we in de praktijksessie vooral veel aan de slag met diverse oefeningen, hoe deze uit te voeren en waar op te letten.

Als BONUS krijgt iedere deelnemer het boekje: Effectieve training with the Swiss-Ball als Pdf-bestand gratis erbij. Hierin staan complete oefensessies, extra theorie en ideeën in

Kosten:

Er zijn 2 mogelijkheden om deze bijscholing te volgen.
1) U komt naar een van de bijscholingsdagen in Grave. De kosten zijn slechts € 42,50 per deelnemer (incl. 6% BTW)  Klik hier voor de juiste data.

2) Een vereniging kan de bijscholing op de eigen locatie houden. De kosten zijn dan per vereniging: € 150,= excl. 6% BTW en reiskosten. Maximaal 20 deelnemers, ongeacht of zij van dezelfde vereniging of sport zijn. Deelnemers krijgen een getuigschrift. Klik hier voor het contactformulier.