Het geheim van Nederland als Sprintland

Namens Nederland wint Dafne Schippers de ene sprintmedaille na de ander, loopt Churandy Martina in alle grote finales en zijn de estafetteploegen een vaste gast in de finales.

Is Nederland opeens een sprintland geworden?!?!

Nee, natuurlijk niet opeens. Er is natuurlijk al jaren voorwerk verricht. Structureel is het allemaal opgebouwd vanaf de jeugd.

Dit lijkt allemaal wel hogere wiskunde, maar zo moeilijk is het allemaal niet om iemand sneller te maken!

Als internationaal succesvol sprint- en hordetrainer heb ik deze methode in kaart gebracht en in begrijpelijke taal uitgewerkt. In een eendaagse bijeenkomst wordt deze methode in 7 deelgebieden uiteengezet. De naam van deze bijscholing?

“Het geheim van Nederland als sprintland”

Zowel in theorie, maar vooral in praktijk en in oefenstof, wordt u aangeleerd hoe je met slechts 10 minuten per week al enorme vooruitgang kunt boeken met uw sporter. Laten we eerlijk wezen: 10 minuten heeft iedere trainer wel in zijn trainingsweek over. Integreer het met de warming-up bijvoorbeeld.

Deze kennis is van toepassing op alle sporten!

De oefenstof en natuurkundige wetmatigheden gelden namelijk voor alle mensen, ongeacht welke sport ze beoefenen.

Kosten:

Er zijn 2 mogelijkheden om deze bijscholing te volgen.
1) U komt naar een van de bijscholingsdagen in Grave.De kosten zijn slechts € 42,50 per deelnemer (incl. 6% BTW, maar excl. aanschaf reader á €5,00)  Klik hier voor de juiste data.

2) Een vereniging kan de bijscholing op de eigen locatie houden. De kosten zijn dan per vereniging: € 150,= excl. 6% BTW en reiskosten. Per cursist moet er een verplichte reader worden aangeschaft á € 5,00 (ex BTW 6%). Maximaal 20 deelnemers, ongeacht of zij van dezelfde vereniging of sport zijn. Deelnemers krijgen een getuigschrift. Klik hier voor het contactformulier.