Functionele Core Stability

In deze vervolgcursus wordt de opgedane basiskennis rondom core stability trainingen gebruikt om binnen uw sport deze oefeningen effectief te gaan gebruiken. Hierdoor krijgt uw trainingsprogramma een extra dimentie, worden de sporters extra geprikkeld en zal er een nieuwe stap in de ontwikkeling plaatsvinden. 

Deze bijscholing is vooral een praktijkgerichte sessie. Samen zullen we veel oefenen, veel methodiek leren en nieuwe oefeningen ontdekken. Ga je mee op deze ontdekkingsreis?

Deelname is enkel mogelijk als er ook aan de eerste sessie is deelgenomen.

Kosten:

Er zijn 2 mogelijkheden om deze bijscholing te volgen.
1) U komt naar een van de bijscholingsdagen in Grave. De kosten zijn slechts € 42,50 per deelnemer (incl. 6% BTW)  Klik hier voor de juiste data. Bij aanmelden voor alle drie de bijscholingen rondom Core Stability bedragen de kosten niet 3* € 42,50 (= € 127,50), maar slechts € 100,00 (incl 6% BTW).

2) Een vereniging kan de bijscholing op de eigen locatie houden. De kosten zijn dan per vereniging: € 150,= excl. 6% BTW en reiskosten. Maximaal 20 deelnemers, ongeacht of zij van dezelfde vereniging of sport zijn. Deelnemers krijgen een getuigschrift. Klik hier voor het contactformulier.