Basis Core-Stability

Core Stability, het lijkt wel een toverwoord in de hedendaagse sportwereld. Blijkbaar kunnen we niet meer zonder. 

Inderdaad is het trainen van je core een belangrijk iets, maar als je niet weet waar je op moet letten, kun je binnen de kortste keren ernstige blessures aan buik en rug krijgen. 

Waar moet je dus op letten, wat zijn de valkuilen en hoe moet je de oefeningen nu op een goede manier uitvoeren.

In deze bijscholing van 3 uur leert u de achtergrondtheorie kennen van Core Stability en hoe u een goed programma kunt samenstellen. Vervolgens gaan we in de praktijksessie vooral veel aan de slag met diverse oefeningen en waar u op moet letten. Uitgangspunt is het gebruik van het eigen lichaam waarbij soms gebruik wordt gemaakt van klein materiaal zoals bijvoorbeeld een tennisbal. 

Kosten:

Er zijn 2 mogelijkheden om deze bijscholing te volgen.
1) U komt naar een van de bijscholingsdagen in Grave. De kosten zijn slechts € 42,50 per deelnemer (incl. 6% BTW)  Klik hier voor de juiste data. Bij aanmelden voor alle drie de bijscholingen rondom Core Stability bedragen de kosten niet 3* € 42,50 (= € 127,50), maar slechts € 100,00 (incl 6% BTW).

2) Een vereniging kan de bijscholing op de eigen locatie houden. De kosten zijn dan per vereniging: € 150,= excl. 6% BTW en reiskosten. Maximaal 20 deelnemers, ongeacht of zij van dezelfde vereniging of sport zijn. Deelnemers krijgen een getuigschrift. Klik hier voor het contactformulier.