101 sprintFUNdamentals

Snelheid is de basis van iedere sport en dit valt op vele manieren te leren. 

Waarom wordt er dan alleen maar gesprint als de trainer zijn sporter sneller wilt maken? 


De naam van deze bijscholing zegt het al: er zijn 101 mogelijkheden in spel- en trainingsvormen om een goed fundament neer te leggen om sneller te worden en beter te presteren, waarbij het plezier beleven een zeer prettige bijkomstigheid is. De motivatie en leereffecten zullen vele malen hoger zijn dan dat de trainer gewend is.

In deze bijscholing van 3 uur leert u de achtergrondtheorie kennen van snelheidsontwikkeling, waar u op moet letten bij het samenstellen en ontwerpen van uw oefenstof. Vervolgens gaan we in de praktijksessie vooral veel aan de slag met diverse oefeningen, hoe deze uit te voeren en waar op te letten.

Als BONUS krijgt iedere deelnemer het boekje: 101 sprintFUNdamentals gratis erbij. Hierin staan meer dan 100 oefeningen die kunnen worden gebruikt om een sporter sneller te maken.

Kosten:

Er zijn 2 mogelijkheden om deze bijscholing te volgen.
1) U komt naar een van de bijscholingsdagen in Grave.De kosten zijn slechts € 42,50 per deelnemer (incl. 6% BTW)  Klik hier voor de juiste data.

2) Een vereniging kan de bijscholing op de eigen locatie houden. De kosten zijn dan per vereniging: € 150,= excl. 6% BTW en reiskosten. Maximaal 20 deelnemers, ongeacht of zij van dezelfde vereniging of sport zijn. Deelnemers krijgen een getuigschrift. Klik hier voor het contactformulier.